Voorbereidingen 2017 van start

Na het succes van vorig jaar, waar diverse nieuwe activiteiten het licht zagen op de Zomerparade, hebben de WAS winkeliersvereniging en Duurzaam Soesterkwartier de bal weer opgepakt voor een passend vervolg in 2017. Zo werd de grote hoeveelheid speel-activiteiten, de kleedjesmarkt en vooral ook de Proef ’t Soesterkwartier hoog gewaardeerd. Deze zullen in 2017 ook allemaal weer terugkeren.

Ook van de dingen die wat minder goed liepen, hebben we geleerd. Zo lokte de lengte van de markt veel opmerkingen uit. Door omstandigheden waren er veel afmeldingen van standhouders, waardoor op sommige delen van de Noordewierweg te weinig kramen stonden. Dit jaar zullen we vanuit het hart van de wijk naar buiten uitbouwen, zodat de markt wat compacter is en daardoor bruisender.

Ook merkten we vorig jaar dat 2 dagen vooral voor deelnemers uit de wijk een grote opgave was. Menige standhouder uit het Soesterkwartier deed daarom maar 1 dag mee. Dit jaar laten we de zomerparade daarom niet 2 maar 1 dag plaatsvinden.

Al met al, weer veel reden om voort te bouwen op een jaarlijks succesnummer van en voor het Soesterkwartier!